Jeg har sjældent i mit voksne liv været så misundelig på en anden kvinde, som jeg har været på Cana, siden hun med sin ukuelige Pippi-attitude købte en fukssvans og nogle rafter i Silvan og forvandlede en Berlingo til et mobilhome, som hun har døbt Karmacontaineren! (Af angrammæssige årsager havde jeg nok kaldt den Erling Bo, men jeg er også lidt plat). Se den på hendes instagram her!

Jeg ville sådan ønske, den bil var min! Jeg synes, den idé er så hjernedødt god, og jeg kan ikke forestille mig at bruge de kommende sommerdage, hvor Jon skal på optagelser, på noget mere hyggeligt end at drøne rundt med ungerne i Vandkantsdanmark og sove i bagagerummet!

Men heldigvis er Cana ligeså gavmild, som hun er hittepåsom, og således har jeg lånt omtalte Berlingo til en udflugt fra i dag til i morgen! Hu-fucking-rra!! Jon skal øve replikker og ville have godt af et døgns tid alene hjemme, og det veksler vi med, at ungerne og jeg kører til Lynæs. Jon og jeg sov jo i en ombygget sauna på Lynæs Surfcenter for en måneds tid siden, og her bemærkede jeg, at flere i løbet af de to dage, vi tilbragte her, parkerede deres folkevognsrugbrød og autocampere på en parkeringsplads lige ved siden af og overnattede der. Det passer jo også strålende med, at man så kan spise burgers om aftenen og hente morgenbrød om morgenen på bemeldte surfcenter.

……. Okay, som jeg skrev det, kom jeg lige på at google åbningstiderne for bemeldte café, burgerbar og morgenmadsbeværtning og har måttet erkende, at de kun serverer føde i weekenden indtil i næste uge. Vupti. Streg i regningen!

Nåh, men jeg tror nu alligevel, vi tøffer den vej, da vejret er godt, stranden bred og vandet lavt! Så må vi jo udnytte det faktum, at vores soveværelse har hjul og finde et andet sted at indtage vores aftensmad!

Livet er i hvert fald vores østers, verden og landevejen venter forude, og jeg havde aldrig troet, jeg i denne grad skulle se frem til at fræse rundt i en Berlingo! 😄🙌🏻