Køge-slænget!

Det er onsdag, det er overskyet, og jeg har givet ungerne en fridag og inviteret dem en tur i Dinos Legeland. Det har de talt om, siden vi var i LA, hvor legelandene overraskende nok ikke var noget at skrive hjem om. Det bedste, vi fandt, lå i Bel Air, og selvom der var så koldt indenfor, at vi fik snotnæser til trods for de 25 grader udendørs, kommer jeg nok alligevel til at drømme mig tilbage i dag. Hvor den i dag står på klapsammen’er fra Dinos cafeteria, når frokostsulten rammer, spiste vi den dag i Bel Air nogle af de lækreste nachos og ceviche, jeg nogensinde har fået, fra en foodtruck på parkeringspladsen, mens desserten stod på cupcakes fra det lille bageri, der var nabo til legelandet. Amerika skuffer sjældent på mad, hvis blot man er prollet nok.

I går aftes var jeg til premiere på Undtagelsen, som har Sisse Babett-Knudsen, Amanda Collin, Lene Maria Christensen og Danica Curkic i hovedrollerne, og den var prææææcis så fantastisk, som jeg havde håbet! Jeg havde en knude i maven og sad helt fremme i sædet under hele filmen, som balancerede på en hel masse forskellige knivsæg på én gang. Og Amanda overfor Sisse er altså FIRE! Se den!

Jeg har aldrig været i biffen i Hellerup før, men det var godt nok fint! Der var en rooftop-bar, som mindede mig om New York og andre eksotiske destinationer, og de der små borde med lamper, der får en til at føle, at man er tilskuer i studiet til Vild Med Dans (bare med bedre stole), er så hyggelige. Jeg tror, biografen herude var valgt, fordi de inviterede herved blev fordelt i tre sale og således ikke overskred forsamlingsforbudet, som man ville have gjort i Imperial. Smart nok!

I går købte jeg en hundehule på cotonshoppen.dk. Jeg har hele tiden vidst, at vi ville have en lille hule-agtig ting, som Uma kan putte sig i og have som sit helle i en familie, der kommer til at slås om at klø hende bag øret. Flere har foreslået os til at gøre transportburet til hendes indendørshule, og omend jeg godt kan se det smarte i det, er der alligevel noget i mig, der sætter æstetik for højt til, at jeg vil have et metaltransportbur stående i stuen.

Jeg ville ærligt talt helst have investeret i den her hunde-tipi fra Coop.dk, for selvom nogle måske fristes til at bruge mine ord om æstetik imod mig nu, så synes jeg simpelthen, det ville passe så fint ind i vores indretning. Men for det første er det alt for stort og u-putteagtigt for vores lille hund, og desuden kommer vi nok til at flytte en del rundt på hulen, da hun i hvert fald i starten skal sove i vores soveværelse og vi gerne vil have hulen i stuen om dagen, så hun ikke skal forcere trapperne for at få ro.

Vi er formentlig klogere på meget i hunde-afdelingen om en uge! Men hulen er nu i hvert fald købt!

Snup en dejlig onsdag! ❤