Reklame – kjolen er fra Birgitte Herskind!

Det er modeuge i København i denne her uge, og jeg har sagt ja til ALT, man har inviteret mig til! Det er så desværre til gengæld meget, meget sparsomt. Det skyldes formentlig en kombination af, at jeg de seneste 3 år ikke rigtigt har deltaget, og så at alle de shows, der bliver holdt, kun inviterer 50 gæster på grund af corona, og der er MM sgu ikke vigtig nok.

Jeg var til et event i morges på det fantastiske hotel Villa Copenhagen, som hedder “Meet The Nordics”. Her kunne man smugkigge på dele af de kommende kollektioner fra et udvalg af nordiske designere (duh!), mens man drak noget juice, andre havde presset for én. Meget labert! Herefter var der en talk, som det hedder, hvor ELLEs chefredaktrice, Cecilie, i bedste talkshowstil interviewede nogle af designerne om deres bæredygtige planer for fremtiden.


Efterfølgende mødte jeg Carla Chloé, som var så elskværdig at spørge, om hun ikke skulle tage nogle billeder af mig i min fine kjole, og det takkede jeg ja til. Det tog dog et par forsøg, før det lykkedes, vil jeg sige. Og da jeg så billederne, gik det op for mig, at de her gule sneakers, som skulle tjene til at trække det elegante i kjolen lidt ned, nok overperformer lidt på den opgave… De er sgu for beskidte, altså!

Men nu sidder jeg på kontoret og hører 90’er-klassikere sammen med holdet, mens solen brager ind af vinduerne, og jeg planlægger at hente mig noget mexicansk til frokost! Mine børn er i skole, min mand betaler regninger i Køge (jeg ved det, han er lige logget ind på min eboks), og dagen virker absolut lovende!

Pssst …: Billedet herunder er mit favorit-fraklip, hehe.