Jon kom hjem fra vejfest klokken 3.15 i nat, og da han vågnede ved frokosttid lignede han mest af alt noget, man stiller ud til storskrald. Men altså, jeg lavede tomatsalat og tog billeder til villavejens facebookgruppe, og Jon lukkede festen! Vi bidrager forskelligt til fællesskabet. Og jeg må sige, at jeg er jævnt imponeret over, at selvom han ikke kan erindre, hvordan han kom hjem, så formåede han alligevel at pakke trillebøren (det var sådan, alle transporterede deres mad, glas og service ned i teltet, ret hyggeligt!) med alle vores ejendele og tage dem med hjem! Det kan man da kalde at være ansvars-fuld. 😜

Ungerne og jeg tog på stranden i dag, mens Jon dampede af foran tossekassen. Vi prøvede Søndre Strand for første gang, og her mødte vi nogle venner, som vi hang ud med. Jeg havde lovet ungerne at grave tunneller med dem i sandet, og det løftede levede jeg op til. Og det var faktisk ret sjovt! Vi fik gravet en bro og to ret dybe tunneller, så mine negle er helt rene nu.

Her til aften lavede jeg aftensmad af ting fra haven (elsker det!!), og nu skal jeg ned og pakke. I morgen kører jeg til Berlin, og jeg glæder mig mega, til trods for at vejret dernede ser knap så fancy ud, som det gør herhjemme.

Jeg håber, I derude har nydt søndagen. I really do! 💘