Det er søndag, solen skinner, og samtidig er det overskyet. Det kan gå begge veje, og vi må vente og se. Jeg har bare ben og en sweater på. Meget symptomatisk påklædning for denne sommer. Mest striktrøjen, egentlig.

Ude på terrassen har Jon gang i en omgang solid nabohjælp. Han fik en ny grill for et par dage siden og brugte det meste af dagen i går på at samle den. Det gik fint (vi roste ham højlydt undervejs, det skal man med mænd og grille), men den duer ikke. Den ser godt ud, men der er ingen varme. Som et medlem af et boyband i start-90’erne. Så nu er vores genbo og vores nabo i fuld gang med at hjælpe ham med at løse problemet. Jeg elsker vores vej. Klokken har kun netop passeret 9, og det summer allerede af liv. Om to uger er der vejfest med helstegt pattegris og sammenskudsretter. Jeg glæder mig!

I dag skulle Jon i Bonbonland med Krapylerne, mens jeg havde planer om ansigtsmasker, neglelak og første del af murstenen “Jeg er Pilgrim”. Men Berta vågnede i går morges med 38,4 i feber, så hun bliver hjemme hos mig, mens Jon og Hugo tager afsted. Vi læste lige forlystelserne op for Hugo, og de eneste, han vil prøve, er dem der er godkendt til børn under 2 år. Han har en livlig fantasi, den bette, og det giver ham et rigt, indre liv, men det ville være synd at sige, at det fordrer ham i forlystelsesparker. Nuvel, han er jo tilfreds, og så må man jo overlade Svend Svingarm til parkens øvrige gæster.

En kærlig hilsen til jer, der læser med denne søndag! Jeg ønsker jer en god én fri for meldug i haven og krævende opgaver, men med sol, afslapning, måske nogle chips med sourcream and onion og en enkelt cola til. 😊❤