Siden efteråret 2019, hvor min far blev syg, har jeg fået en lille vane med engang imellem at besøge min far og hans hustru uden Jon og ungerne, og det har jeg ikke haft lyst holde op med, selvom han heldigvis er rask igen.

Raskere end længe, fristes jeg til at sige! Da jeg gik i gymnasiet, købte min far en motorcykel, som min søster og jeg elskede at blive kørt rundt på. Engang imellem kørte han mig i skole på den, og den eneste ulempe ved det var, at hjelmen var en, han havde købt af en friturekok, så de dage stank mit hår af grillkyllinger. Han solgte motorcyklen, inden jeg gik ud af gymnasiet, og har siden klaret sig med bil.

Nu har han så i en alder af 71 købt en ny, gammel kværn, og jeg elsker projektet! Han har lovet at købe en ny passagerhjelm uden friture-følger, så når han lige kommer godt op på hesten igen og har lært den at kende, skal jeg med ud og ræse!

Vi spiste på restaurant Bella Italia, som har eksisteret siden dengang, jeg boede i Sønderborg for snart 20 år siden (🤯), og så spadserende vi en tur ned omkring havnepromenaden, som er så smuk. Her er åbnet et nyt sted, der blandt andre ejes af Torben Klitbo, fellow eksilsønderjyde, som også står bag Cofoco i København, ved navn Bistro Grand Mere, og det klædte sgu havnefronten, må jeg sige.

Efter 20 timer, som har budt på sen frokost, eftermiddagslur, hyggesnak, restaurantbesøg, baggadeslendring, en god nats søvn og hjemmelavet brombærmarmelade på hvidt brød til morgenmad, sidder jeg nu atter i toget med kurs mod Fredericia, hvor jeg skal skifte tog og så videre til Køge Nord.

I aften skal vi til 80’er-fest, så jeg bruger køreturen strategisk smart med at google makeup-tutorials og 80’er-garn. Jeg har lånt et krøllejern på tykkelse med en blyant af Cathrine fra Rockpaperdresses, så jeg tænker, at jeg er dækket godt ind! 😄