Min mand og min mands burger. I sandhed et syn for guder i Køge.

Jeg har lige tjekket vejrudsigten for den næste uge. Det er der sådan set ikke noget odiøst i, for den slags gør jeg uafladeligt sommeren igennem. Det har de seneste halvanden måned mestendels været en svampet affære for så at bruge det udtryk. Fugtigt og kedeligt. Men nu, hvor alle (dem, som er rigtigt voksne) er startet på arbejde igen, er der saftsuseme hedebølge?! Og den strækker sig ind i næste uge, ses det! Mine Krapyler har første skoledag på mandag, og det kommer da til at være et første-skoledags-foto på fortrappen op til Langeresidensen, som bliver værd at ramme ind og sætte på kaminen! Solskin for fulde gardiner!

Berta har ikke haft feber siden weekenden, men hun er stadig hjemme i dag, da man jo skal vente 48 timer efter seneste symptomer, før man sluser folk ud i samfundet igen. Vi tror, det var sådan en 24 timers-bug, der fik ram på hende. Hun var slatten og lun i et døgn, og nu er hun atter på toppen. Hun og jeg har lige spist marmelade på ristet brød, mens vi qå et afsnit af første sæson af Bagedysten. Nogen skal jo vise barnet, hvordan man skal opføre sig, når man er sygemeldt uden at have det direkte dårligt.

I går aftes kom nogle af vores gode venner forbi med deres børn og en flok pølser og kartoffelsalat, og så grillede vi på terrassen foran vores hus. Det var så hyggeligt og samtidig så tydeligt for mig, at det er noget, vi har gjort alt for lidt denne sommer. Så den næste uge burde pakkes med terrasseaftaler, hvis det stod til mig! 🥰

Jeg håber, at I, der læser med denne tirsdag, får mulighed for at mærke solen på næsen i løbet af dagen. Hvis den er pakket, dagen, kan jeg anbefale at bruge en eventuel timinutters-pause på at spise en softice med guf, mens man ser ud over noget vand eller anden natur. Det føles nu så rart, og det varer gerne resten af dagen. 😊