Måske REKLAME, da huset jo altså er til salg. Men jeg har ingen aftale med ejendomsmægleren.

Mike skal flytte. Det er så skidesynd for os andre. Til de, der ikke ved det, kan jeg berette, at Mike er vores nabo her i Køge. Han er en levemand i starten af trediverne, som købte huset året før, vi flyttede ind, og satte det i stand fra kælder til kvist. Hvis man må bruge den betegnelse, når man bor i provinsen, vil jeg gerne have lov at kalde indretningen “new yorker-agtig”.

Jeg døbte fra starten Mike “antilalandia”, da han på smukkeste vis slet ikke passer ind på vores fantastiske, blinde villavej, som er fyldt til randen med børnefamilier. Og alligevel gør han. I sommer satte han en rutschebane op i vores æbletræ sammen med Hugo, og i næste uge skal vi spise helstegt pattegris sammen til vejfesten. Mest har vi dog drukket sjusser sammen. I Køge, i København og i Los Angeles. Og både Jon og jeg tuder ved udsigten til ikke længere at skulle dele bøgehæk med Mike.

Men sagen er den, at han har forelsket sig i noget andet. Et andet hus, der kan noget helt andet. Så hans hus ved siden af os er nu til salg. Og så er det jo, at jeg godt kunne tænke mig, når det nu skal være, at en udskiftning skal finde sted, at der flytter en skidesød familie ind ved siden af. One can dream! Eller i hvert fald som minimum nogle søde mennesker. 😄 Har man børn i skolealderen trækker det nu op!

Huset er fordelt på stueplan og høj kælder. Der er en splinterny terrasse med indbygget vinkøleskab, OG der er sgu også vinkælder inde i huset!

I kælderen er der to soveværelser udover det rum, der fungerer som vinkælder, og et gigantisk badeværelse med fritstående badekar.

Ovenpå er der et stort køkken-alrum med udgang til en høj terrasse, der fører ned til det store dæk. Køkkenet er sort og guld. Ægte badass. Desuden er der to lige store soveværelser i stueplan, som vender ud mod den blinde vej.

Vi bor på verdens bedste vej, og for enden af vejen ligger verdens bedste børnehave. Vejen overfor Mike og vores hus er også blind, så ungerme løber rundt, som det passer dem, fra hus til hus og leger i baghaverne.

Det er jo altid sjovt at lurre i andres huse (synes jeg), så kig løs! De, der kunne synes, det var interessant at komme og se huset, fordi det måske kunne være noget for én, kan sende mig en privatbesked på Instagram, så skal jeg nok lige sende et link til salgsannoncen!

Jeg lover, vi er flinke naboer. 😄