Efter at have været ved at æde min knytnæve det meste af juli i ærgrelse over, at vi har valgt at blive i Dannevang sommeren over, når nu solen ikke var hjemme, har jeg i dag fået i pose og i sæk! Det har vi jo alle sammen, vi heldige asener, for hedebølgen fylder hele landet! Og selvom den var så tumpet at ramme efter det, vi på Als kalder Danfoss-ferien, så havde den da pli til at sigte efter weekenden! Halleluja!

Jon er på weekend med to af sine bedste venner. De klatrer i træer på Sydsjælland (tjek hans insta ved nærmere interesse) og spiser god mad i et sommerhus, mens ungerne og jeg har brugt dagen på at fejre deres fætter i Valbyparken, som har en SYGT fed naturlegeplads, og derefter kørte vi til Karlstrup Kalkbrud og hoppede i vandet. Bedste beslutning længe!

Derefter lod jeg mig overtale til at indkøbe aftensmaden på McDonald’s, og den tog vi med hjem i haven, hvor Krapylerne badede i poolen mellem bidderne.

Nu sover ungerne, og jeg har lige set solen gå ned over villavejen sammen med min nabo, mens han satte en pizza til livs.

Sådan en fin sommerdag, og jeg glæder mig til at lave en ommer på den igen i morgen. I overmorgen starter vores unger i skole, og det er sådan et mindblow på så mange måder. Men nu napper vi lige søndagen i første omgang. 💘

God weekend, guys! Jeg kan kun forestille mig, at I nyder den! Og remember: Stay safe! 🥰