1) Jeg har plukket de første to majs af egen avl (der er 6 i alt), og de smagte AWESOME!!! Meget, meget bedre end Nettos! Jeg er sjældent stolt! Ville ønske, jeg havde plantet 200. Hvorfor plantede jeg ikke 200?!

2) I morgen starter Krapylerne i skole. Begge to. Det er så mindblowingly mindblow, og jeg har svært ved at finde ud af, om jeg skal grine eller græde. Jeg har aldrig været specielt melankolsk i forhold til deres aldring, men den her slår mig helt ud. Jeg kommer til at græde mig så grim i skolegården i morgen.

3) Lange Uma har haft en hård dag i dag. For det første er hun kulsort, så solen er hård for hende. For det andet havde jeg besøg af en veninde, som havde sin lille søn med. Og da Uma hørte, at jeg brugte min “hundestemme”, når jeg talte til drengen, blev hun edder-jaloux.

4. I dag har ungerne leget poolparty med to af de børn, der er vores naboer, og som fra i morgen er deres klassekammerater. Da de løb skrigende rundt i haven, mens de hylede af grin og sprøjtede vand på hinanden, tænkte jeg tilbage på alle dem, der spurgte “Hvad Søren skal I egentlig i Køge?” og tænkte “Det hér!”. 🥰

5. Jon og jeg er gået i gang med at gense første sæson af True Blood, og det er fandme sjovt. Jeg ville bare ønske, at jeg ikke kunne huske, hvem morderen var.

6. Uma vækkede jeg fire gange i nat, fordi hun ville sove i ske i dobbeltsengen i stedet for at ligge i sin kurv på gulvet. Fjerde gang var lykkens gang.

7. Til gengæld havde jeg sagt til ungerne, at de ikke behøvede at vække mig, når de vågnede i morges, men måtte gerne bare gå ned og se tegnefilm. Det har vi aldrig prøvet før. Det resulterede i, at jeg vågnede kl. 8, og da sov Berta sgu endnu!

8. I den kommende uge er det modeuge, og jeg har for første gang i årevis virkelig lyst til at deltage! Men på grund af corona er der dog ikke meget at komme efter. Et par enkelte events bliver det dog heldigvis til.

9. Vi skal til en nabos fødselsdag i slutningen af august, og jeg har lånt et krøllejern af RockPaperDresses, som har samme tykkelse som en blyant, så jeg kan lave 80’er-krøl!

10. Jon er i skrivende stund ved at putte ungerne, og jeg ligger i sofaen i bikini med alle vinduer og havedøren åben. Nu vil jeg smutte i kælderen og hente isen i fryseren…. This life! 🥰