Gode tanker fra Berlin, hvor jeg sidder på en restaurant, jeg har fået anbefalet, ved navn Estelle Dining, og venter på en pizza med stærk salami. Lige ved siden af restauranten ligger en stor legeplads, som den sidste af aftensolen skinner på. Sådanne sammentræf mellem legepladser og fede restauranter er der alt, alt for få af i København, og jeg tager mig i at ville ønske, at jeg havde Krapylerne med.

Der er sket det, der altid sker efter den første dag, når jeg er på solotur, og det er, at jeg går lidt ind i mig selv. Jeg glemmer lidt at tage billeder og dele helt så flittigt, som jeg gør på førstedagen. Det kan også noget så sin egen måde.

Nu er min pizza kommet, og den smager lige så godt, som den ser ud. Så nu vil jeg lægge telefonen væk og nyde den, mens jeg glor lidt på mennesker og bygninger. 🥰