Åh, hulk! Jeg var spændt som en fjeder og klar som en solskinsdag i januar til festen på fredag. ELLE Style Awards. Årets efter min mening mest fancy fest. Tirsdag formiddag nåede jeg lige at modtage en mail fra ELLE med alle forbeholdene, som alle forventedes at overholde. Jeg havde fået tildelt et kvarter, jeg kunne ankomme i, og jeg blev bedt om at have mundbind på ved ankomst. Dette kunne så fjernes, når jeg stod på den røde løber for at få taget billeder, og skulle så på igen, mens jeg bevægede mig direkte til min stol. Når jeg sad ned, måtte jeg tage det af, men i alle andre tilfælde skulle mundbindet på. Man havde desuden hyret det, man kaldte for “hygiejnebutlere”. Jeg forestiller mig velklædte mænd m/f med en dut håbdsprit på et sølvfad.

Meget kort tid efter denne mails neddumpen i min indbakke, kom de nye retningslinjer for København og nærmeste omegn for en dag, og senere samme dag fik jeg en ny e-mail fra ELLE, der med sorg, ærgrelse og naturligvis samfundssind og forståelse, meddelte at festen er flyttet frem til d. 6. november. Jeg skrev en SMS til chefredaktricen og foreslog, at de i stedet bare holder festen her i Køge, hvor der ikke gælder de samme forbud. 😜

Så nu skal jeg ikke til fest fredag. Hverken i genbrugskjole eller i nogen som helst anden kjole. Ligesom at mange andre nok også har fået ændret deres planer for den næste tid. Men altså, hvis det er det, der skal til, er det selvfølgelig det, vi gør.

Som de, der følger med på Instagram, vil vide, havde jeg planlagt at tage ungerne med i tysk badeland et par dage i efterårsferien. Ungerne glæder sig helt vildt, de har lavet skemaer, hvor de hver morgen sætter kryds og tæller ned. Men jeg kan ikke rigtigt overskue det, sådan som tingene er lige nu. Sådan at forlade landet. Omend jeg har en klar fornemmelse af, at tyskerne har styr på deres corona-tiltag. De er jo markant mere maskerede end os herhjemme.

Men alligevel har jeg drejet skibet og i stedet bestilt to overnatninger i Lalalndia i eget sommerhus til ungerne, deres seje farmor og mig. Og jeg har betalt ekstra for en i-alle-tilfælde-afbestilling, hvis det til den tid skal vise sig at være en dum idé. Det håber jeg nu ikke, for jeg er allerede begyndt at glæde mig til klorbløde pommesfrites! 😄