Jeg har jo før været iført genbrug til ESA. I 2017 havde jeg taget min brudekjole på udover en blå underkjole.

På fredag skal jeg til ELLE Style Awards 2020. Jeg har været gæst ved alle Style Awards indtil videre, og jeg er ret spændt på, hvordan det hele mon spænder af i år, corona and all. Jeg ved, at vi skal ankomme indenfor forskellige tidsrum, så vi kan holde afstand på løberen, og så ved jeg jo, at vi skal sidde ned, hvilket også er ret smart i disse tider. Jeg forestiller mig, at der ligger designer-mundbind på tallerkenerne.

Jeg har besluttet mig for, at jeg i år ikke vil låne en designerkjole, få syet noget særligt eller overlade mit hylster til en stylist, som det ellers er sædvaneved et sådant fashionabelt event. Nope. I år vil jeg gøre noget ganske andet og ganske enkelt tage en kjole på, jeg har i forvejen! Jeg har en forkærlighed for festkjoler, og jeg købte også en god håndfuld i LA. Problemet med de her fine kjoler er, at når jeg så endelig skal i byen, synes jeg ofte, at de alligevel er lidt for fine. Derfor bliver mange af dem slet ikke brugt så meget, som de har fortjent, og det er jo synd! En anden god grund til at tage en af mine egne kjoler på er, at jeg jo så ved, at jeg har det godt i den!

Normalt skal man jo gerne være fashion forward til modefester, meeen det er også ret moderne at sætte pris på det, man har, passe godt på det og bruge det mange gange, og det er altså den form for fashion, jeg draperer mig i på fredag! Og jeg glææææder mig! Jeg har ikke helt udvalgt en klædeskabskreation endnu, men jeg tror, det bliver noget med farver! YAY, jeg glæder mig! Første fancy fest i tusind år, føles det som!

Jeg har lige linet et par af de kjoler, jeg overvejer, op herunder. Jeg hælder pt mest til den gule.. 💛

Sidst, jeg havde den her på, var på CATCH i Los Angeles.
Den her købte jeg i Nice sidste år, og jeg har kun haft en på en enkelt gang til en premiere i Operaen.
Så er der jo også den her skinnende (og gennemsigtige) kjole, som jeg havde på til premieren på SOMMEREN 92.
Og så er der din hvide her fra Designers Remi med et lille peplumskørt, som jeg elsker og har haft med til både New York, Las Vegas og Los Angeles, men jeg tror nu, den får lov at blive i skabet på fredag. Det er nogle nye, der skal luftes denne gang!