Det er knasme sjovt at få hund, når man sådan arbejder på de sociale medier! Billederne af Uma blev liket mere, end jeg kan huske, mine børns billeder blev, dengang, jeg stadig viste dem på nettet, og oven i det begyndte Uma pludselig at få sine egne tilbud om samarbejder! Oh, yes! Et æg er det mest linkede billede i Instagrams historie, og en gravhund kan være influencer. Det er næsten lige så 2020, som at Amerikas siddende præsident (lidt endnu!!) er en forhenværende realitystjerne!

Men Uma er en kræsen dame. Eller hendes momager er. 😉
Jeg vil nødig være kendt som hende hundedamen, selvom jeg selvsagt mener, at min køter er den mest nuttede i hele verden. Så vi har takket nej til det meste – undtagen ét tilbud, som simpelthen passede for godt til at kunne afvises!

Jeg modtog nemlig en mail fra Martin, som jeg gik i gymnasiet med. Eller rettere: Martin gik i 3. g., da jeg gik i 1., så det skulle undre mig, om han overhovedet vidste, jeg fandtes dengang. Min veninde var kærester med en af hans venner i en periode, og jeg forsøgte lidt på at blive kærester med hans anden ven, men det projekt fik desværre aldrig vind i sejlene. Martin styrede dog udenom både mig og mine veninder, hvilket velsagtens forklarer, at vi har sådan et fint forhold til hinanden i dag.

Martin har hund. Hunde, faktisk. Først havde han Hubert, som han trænede efter alle kunstens regler. Hubert lærte både ’sit’, ‘dæk’ og andre praktiske kommandoer, men der var et trick, Hubert aldrig rigtigt fik skovlen under, og det er kunsten at være alene hjemme. Hubert er en halvstor hund, så det medførte nogle gange et lidt raseret hjem, når familien vendte retur efter en ikke-hundeegnet udflugt. Martin gik på internettet for at konsultere hundehjemmesider og blive klogere. Det tog ham en rum tid, da internettet som bekendt er stort, og til sidst indså han, at den eneste løsning (eller bedste) i familiens aktuelle sted, var at købe en ven til Hubert. En kompagnon, så han ikke skulle være alene hjemme. Og sådan kom Frodo til.

Men noget andet, udover hundebestanden i Martins hus, begyndte at vokse. Martin havde nemlig haft svært ved, under sin søgen på internettet efter brugbar hunde-sparring, erkendte han, at det var umådeligt svært at finde ud af, hvem man skulle stole på, og på hvilken baggrund. Forklaringen bag de gode køb var tit sparsomme. Det var oftest nødvendigt at hente sin information andetsteds, og det føltes som op til den enkelte at afgøre, hvilken kilde der syntes mest troværdig.
Derfor satte Martin, som kort forinden havde kvittet sit ellers gode og trygge arbejde, sig for at starte Huberts.dk! Huberts er en hjemmeside, som samler alt det, man som hundeejer har brug for, på ét sted. Og det synes jeg, som ellers er relativt nybagt, personligt lyder epicly awesome!

Huberts, som netop i dag er blevet lanceret efter mere end et års arbejde behind the scenes, er en webshop, men mere end det er det et sted, hvor man kan finde information om hunde og det, der skal til for at give dem gode og glade hundeliv. Martin er selv entusiastisk hundeejer, men han har ydermere allieret sig med nogle seriøst solide eksperter, som skriver artikler og er med til at beslutte, hvad der skal sælges i butikken. Sådan at man kan have ro i hundemor-maven, når man shopper hos Huberts. Med på holdet er erfarne hundeadfærdsinstruktører, hundetrænere, en cand.scient. i Animal Science med speciale i hundeernæring, en hundefysiolog og mange flere titler, jeg end ikke vidste fandtes. (Læs mere om teamet bag Huberts her).

Jeg synes, det er verdens bedste idé at lave sådan en hjemmeside/webshop, hvor man har kyndige eksperter samlet samme sted som der, hvor man kan købe det, man skal bruge. De færreste af os er hundeeksperter, når vi får vores hvalp med hjem fra kennelen, og det kan skisme være svært at vide, hvor man skal starte, når man gerne vil kundgøre sig.

Og nu til det, det hele faktisk handler om! Nemlig, at Uma har landet sit første forsidecover! Bette Uma er simpelthen blevet den første forsidemodel på Huberts.dk! Yes, det er sandt! Alt det, jeg nægter mine børn her på internettet, det får hunden lov til, og jeg ser således stolt på fra sidelinjen, når hun nu indtager forsiden som en anden hundenes Marilyn Monroe! Se lige Uma som forsidemodel HER! Jeg synes, der er noget guddommeligt over hende på det billede, hehe. 😉

Og mens i besøger det spritnye Huberts, kan jeg friste med, at rabatkoden MM20 giver 20% rabat på HELE WEBSHOPPEN frem til d. 13. december. Og det betyder altså rabat på alt fra seler til hundefoder, godbidder, hundesenge og alt det andet! Webshoppen er inddelt i små, mellemstore og store hunde, så alt er nemt at komme til, og alt leveres indenfor 1-3 dage. <3
Hvis man signer up til nyhedsbrevet, får man besked, når der er konkurrencer og andre gode tilbud.