Om Mette Marie Lei Lange

.Jeg hedder Mette Marie Lei Lange og er 37 år gammel. Jeg er gift med Jon, og vi er de stolte forældre til Hugo og Berta, som blev født med 28 minutters mellemrum i februar 2014.

Jeg blev i 2009 kandidat fra RUC i psykologi og kommunikation (Læs mere om min uddannelse her), og efterfølgende arbejdede jeg i små fem år som digitalredaktør på ELLE. De sidste to år var jeg på samme tid også digitalredaktør for modemagasinet IN. Fra 2007 til 2013 drev jeg desuden det sociale netværk LADY-LOGEN, som var et netværk af kvinder i København, og som jeg arrangerede events for en gang om måneden.

Nu lever jeg af bloggen hér. Jeg holder nogle gange foredrag om det at være professionel blogger, og hvordan jeg synes, man kan skabe værdifuldt indhold for både annoncører og læsere. Desuden elsker jeg at arrangere læser-events, hvor jeg får mulighed for at hilse på nogle af dem, der læser med, og jeg giver meget gerne en krammer eller en high-five, hvis vi ses på gaden. 

Min bette blog har modtaget tre priser. I 2014, da den var fem måneder gammel, vandt jeg Børnene I Byen-prisen for ‘Bedste Blog’, i 2015 vandt jeg Modeblogprisen i kategorien ‘Bedste Personlige Blog’, og i 2016 blev jeg nummer to i kategorien ‘Nordic Blogger Of The Year’ ved Inspiration Blog Awards afholdt i Helsinki.

Hvis man skulle have lyst til at lave et samarbejde, må man meget gerne kontakte min agent, Christina Barré fra CONFETTI CPH, så kan vi sammen gennemgå de forskellige muligheder.

Tusind tak fordi, I læser med! 🙂